Kind in Kracht kindercoach

Voor wie

Waarom kindercoaching?

Als ouder wens je je kind het geluk van de wereld en zie je ze het liefst blij en vrolijk, vol enthousiaste. Alsof je kind de hele wereld aan kan! Vaak is dit ook het geval , maar soms zijn er van die momenten dat je ziet of hoort dat het niet zo lekker met ze gaat. Ze kunnen ergens tegen aan lopen, en weten vaak niet hoe ze dat mogen of kunnen oplossen. Je ziet je kind veranderen, en alles wat je probeert om te helpen werkt alleen maar averechts. Je staat als ouder echt aan de zijlaan, en soms echt met je handen in het haar.

We leven in een tijd waarin de focus vooral op presteren ligt! Presteren in wat het onderwijs en omgeving belangrijk vind. En als we het niet goed genoeg doen worden we daar op afgerekend. We vergeten met regelmaat te kijken naar wat kinderen juist heel goed kunnen, de kwaliteiten die zij in zich hebben. Het kan zo zijn dat juist jouw kind niet meer lekker in zijn/haar vel zit omdat de lat iets te hoog ligt. Ze kunnen niet meer mee komen en voelen zich misschien daardoor minder, ze kunnen zich anders gaan gedragen.

Soms zit je kind niet lekker in zijn/ haar vel omdat ze zich moeten aanpassen aan wat anderen van hen verwachten. Ze kunnen niet meer zichzelf zijn en laten dit bijvoorbeeld thuis op een niet leuke manier zien. Het zou zo ontzettend mooi zijn als elk kind gecoacht kon worden. Zelf mogen ontdekken wie je bent, wat ontzettend veel goede kwaliteiten je in huis hebt. Voelen dat je mag zijn wie je bent! Op jezelf kunnen bouwen, het gevoel hebben dat je de hele wereld weer aan kan!

Elk kind is voor mij uniek, daarom is ook geen enkel traject het zelfde. Ik bekijk elke sessie die ik met het kind heb opnieuw. De ene keer coach ik buiten in de natuur, de volgende coaching kan zomaar binnen zijn. Ik bekijk per keer wat het op dat moment nodig is.

Werkwijze en Tarieven

Kennismaking

In een kort kennismakingsgesprek, wat geheel kosteloos en vrijblijvend is, vertel ik iets over wie ik ben, wat ik doe als kindercoach en wat jullie van mij kunnen verwachten. Voor jullie is er in dit gesprek ook ruimte om jullie vragen te stellen.

Dit gesprek kan telefonisch of persoonlijk.

Indien gewenst maken we een vervolgafspraak voor het ontdekgesprek, neem vrijblijvend contact met mij op.

Ontdek gesprek

Voordat we elkaar zien, stuur ik jullie een ontdek formulier op. Deze wordt door jullie, als ouders zijnde, samen ingevuld. Hierdoor staan jullie bewuster stil bij je kind en zijn we gezamenlijk goed voorbereid op het gesprek.

Daarom ontvang ik het formulier voorafgaand aan onze afspraak retour.

Het ontdek gesprek vindt bij voorkeur bij de coachee thuis plaats.

Voor dit gesprek vraag ik € 75,-*

Coachtraject op maat

Na het ontdek gesprek stuur ik een trajectvoorstel op. Hierin staat beschreven waar jullie kind nu staat en wat de gewenste situatie is. Jullie kind verdient een uniek traject en dus ook een tarief dat passend is bij dit traject. Ik werk altijd met een totaalprijs. Deze bestaat uit alle sessies, materialen, contactmomenten en evaluatie. Daarnaast wordt er niet meer gewerkt in enkele uren, maar kan een sessie bijvoorbeeld twee uur duren. Het voordeel is dat geen extra kosten meer in rekening worden gebracht.

*Mochten jullie starten met een traject, dan wordt de prijs van het ontdek gesprek in mindering gebracht.

VERGOEDINGEN

Wanneer jullie kind een persoonsgebonden budget heeft, dan kan de coaching vanuit dit budget betaald worden. Kindercoaching wordt over het algemeen niet vergoed. Jullie kunnen het echter altijd navragen bij jullie zorgverzekeraar. Onder de noemer psychosociale hulpverlening kunnen de sessies als aftrekpost bij de inkomstenbelasting worden opgenomen.


Kind in Kracht Kindercoaching staat als zorgprofessional geregistreerd bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg.
Betrouwbaarheid en professionaliteit staan voorop door minimaal HBO-niveau geschoold te zijn, bij- en nascholing te volgen en deel te nemen aan inter- en/of supervisie.Na de waardevolle licentietraining, mag ik het spel “Je-geboorte-in-kaart” inzetten binnen mijn bedrijf. Om de kracht van jouw geboorteverhaal of van je kind te onderzoeken. Wat zijn de verbanden tussen jouw start van het leven en hoe jij vandaag de dag de dingen aanpakt met jouw karaktereigenschappen en patronen?Mijn algemene voorwaarden en privacy policy zijn altijd van toepassing.